Bezorging

U kunt er ook voor kiezen uw Chinees bestelling te laten bezorgen tot aan uw voordeur (binnen Spijkenisse). Voor deze service betaalt u €2,30 per bestelling extra. De bestelling moet wel minimaal €10 (exclusief bezorgkosten) bedragen. Uw bestelling zal binnen circa 30 tot 45 minuten bij u thuis worden bezorgd. Op zon- en feestdagen loopt deze wachttijd op tot een uur of langer. Informeer hiernaar bij het opgeven van uw bestelling om teleurstelling te voorkomen. Helaas is het niet mogelijk om aan de deur te pinnen. Ook is het niet mogelijk om snacks of friet mee te leveren. Dit, omdat de kwaliteit hiervan snel achteruit gaat bij het bezorgen. Wel kunnen wij uw gecombineerde bestelling (Chinees en patat) klaarzetten voor u en bakken wij de patat en snacks op het laatste moment af als u er bent zodat u zeker bent dat deze zo warm en knapperig  blijven.

Buiten Spijkenisse kunnen wij ook leveren, mits de bestelling minimaal 100 euro bedraagt. Neem dan telefonisch contact met ons op 0181-620633.

Vanaf 100 euro kunnen wij in overleg bezorgen bij bedrijven, of verenigingen buiten Spijkenisse (Europoort, Botlek). Neem hiervoor tijdig telefonisch contact met ons op, zodat wij uw bestelling ook op tijd kunnen inplannen.

Download Prijslijst 2018