Restaurant Prijzen

Samen gezellig & onbeperkt genieten. Uit eten bij Pak Boli is met recht een grenzeloze  culinaire belevenis. U kunt bij ons onbeperkt genieten van onze wok en vele andere gerechten, waarbij al het eten en alle softdrinks inbegrepen zijn in de vaste prijs. Bovendien is het wokken een bijzonder gezellige bezigheid, met z’n tweeën of met een hele groep. Pak Boli staat garant voor een gezellige avond met eten van hoge kwaliteit.
Elke dag kunt u onbeperkt proeven van de gerechten in het restaurant en betaalt u 1 vaste prijs voor het arrangement. Uitzondering daargelaten hanteren wij geen tijdsduur voor uw arrangement en ook worden uw drankjes aan tafel gebracht.

Prijs per persoon** WO-VR ZA, ZO & Feestdagen (muv 25, 26 december)*
volwassen 31,50 34,00
65 plus 28,50 29,50
kind van 6 t/m 12 jaar 16,50 16,50
kind onder 6 jaar** Gratis Gratis

*25, 26 december  hanteren wij andere prijzen. ** Maximaal 1 kind gratis onder de 6 jaar  per volwassen. ***Inclusief alle softdrinks (limonades), vruchtensappen en verse jus d’orange inbegrepen in de prijs. Andere alcoholische dranken zijn tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Feestdagen zijn: 1 januari (nieuwjaarsdag), beide paasdagen, koningsdag, hemelvaartsdag, beide pinksterdagen, 24 december(kerstavond) en 31 december (oudejaarsavond).

Prijzen zijn incl. 9% BTW.