Uncategorized

Aftellen tot vrijdag a.s.

16 maanden na het sluiten van ons restaurant, gaan we vrijdag a.s. (17/09/2021) weer open met het restaurant. Voorlopig alleen de bovenverdieping en dan op woensdag t/m zondag geopend.

Wij horen regelmatig van onze gasten dat zij ons enorm gemist hebben. Andersom hebben wij jullie ook ontzettend gemist. Wel is het belangrijk u zich van bewust bent van het buffet karakter van ons restaurant. Uiteraard proberen wij dat op een zo veilige manier te werken. Daarom de onderstaande maatregelen:

  • Geen corona-achtige klachten. Welke klachten dat zijn, kunt u terugvinden op overzicht coronaklachten;
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en na gebruik van elk toiletbezoek;
  • Gebruik handschoenen bij onze buffetten;
  • Het personeel draagt mondkapjes. Gasten hoeven dat uiteraard niet;
  • Houd zoveel mogelijk 1,5m afstand. In het buffetgedeelte kan het soms eventjes druk zijn. En dan vragen wij u beleefd om een klein moment geduld en de drukte te vermijden.

Net zoals voorheen is het nog steeds buffet, wok en grill en brengen wij de drankjes aan tafel. Het kan alleen soms langer duren dan u van ons gewend bent. Doordat de limonadesiroop-productie stil ligt, kunnen wij niet bevoorraad worden. Hierdoor moeten wij anders werken, terwijl de personeelstekorten enorm zijn. Ook moet het personeel omschakelen van bezorgen/afhalen naar bediening in het restaurant en hebben zij tijd nodig om deze omschakeling te maken. Gelukkig worden wij geholpen door het oud-personeel, die ons komt versterken tijdens de drukte in de komende periode. Wij zijn hen enorm dankbaar voor.

Wij kijken er naar uit om u weer snel te mogen begroeten. Reserveren kan uitsluitend telefonisch, via 0181-620633.

Pak Boli