Uncategorized

Geleidelijk weer open

Lieve gasten,
Wij hebben jullie enorm gemist de afgelopen periode. Voorzichtig aan gaan wij weer opstarten.
Vandaag vrijdag 17/04/20 gaan we eerst openen met de sushi afdeling. Donderdag 23/04/20 gaat ook de chinese afhaal en bezorgen open. En weer later wordt de snackbar aan toegevoegd.

Wel zijn er een aantal vervelende punten/maatregelen die wij op dit ogenblik nog moeten hanteren om de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers te waarborgen.
Dit zijn:
1. Een beperktere assortiment. Omdat wij de veiligheid van onze medewerkers (ook in de keuken) willen garanderen en de wettelijke afstand van 1.5 m tussen de medewerkers gaan handhaven, zijn niet alle producten verkrijgbaar (zoals de producten uit de snackbar en waaronder ook loempia’s).
2. Medewerkers zullen mondkapjes en handschoenen dragen tijdens het werken en handhaven ook 1,5 meter.
3. Gasten kunnen uitsluitend buiten wachten. Dit, omdat er strikte wettelijke regels zijn voor de “social distancing” in winkelbedrijven.
4. Hierdoor is het handig als u tevoren telefonisch besteld, dan wel per internet besteld. Wij zetten uw bestelling dan klaar en hoeft u niet te wachten
5. Ook betalingen vragen zo veel mogelijk electronisch te doen, via internet dan wel per pin. Via www.pakboli.nl
6. Voor bezorgingen zullen wij standaard contactloos afleveren.

Wij beseffen dat de bovenstaande maatregelen niet gastvrij zijn en is het verre van onze normale werkwijze, maar is het noodzakelijk in deze periode. Uiteraard hopen wij snel weer op de oude wijze te mogen ontvangen.
Tijdens de periode van sluiting hebben wij middels mails en telefoons vele warme reacties en medeleven van onze gasten mogen ontvangen. En is het een moeilijke tijd voor eenieder, voor de horeca en voor ons. Nu wij weer geleidelijk open gaan, hopen wij u weer snel te mogen begroeten en helpt het ons als u ons dit bericht deelt dat wij weer opengaan.
Intussen veel gezondheid en snel tot ziens.

Pak Boli, familie Li en personeel.