Uncategorized

Maatregelen ivm Corona

Meer dan 42 jaar in Spijkenisse kunt u op Pak Boli rekenen voor veilig en lekker eten en zijn wij trots en dankbaar dat jullie iedere keer weer Pak Boli bezoeken. Echter worden wij nu geconfronteerd met bijzondere omstandigheden op dit ogenblik.

In verband met het Corona-virus volgen wij het laatste nieuws, de adviezen van het RIVM en de overheid nauwlettend. Wij hadden reeds passende maatregelen getroffen zoals dagelijks meermaals desinfecteren van deuren, deurklinkers, pinautomaten, ruimtes, regelmatig uitgebreid handen wassen, personeelsleden die ook maar enigszins licht-verkouden zijn en daardoor thuis blijven etc. etc. Vanzelfsprekend was de normale hygiëne en veiligheid voor het eten al extra opgevoerd.

Een van de adviezen van de overheid die bijgekomen is, is om gelegenheden boven de 100 personen te mijden. Ook deze maatregel gaan wij hanteren voor het restaurant. Derhalve zijn wij in eerste instantie uitsluitend op de bovenverdieping geopend en zullen gasten meer verspreid worden over de gehele ruimte. Overigens zijn er dermate veel annuleringen in het restaurant, en blijven wij hierdoor ruim onder dit aantal. Bij twijfel adviseren wij u van te voren te bellen om te informeren.

Ook voor het afhalen en bezorgen zullen wij maatregelen treffen om de veiligheid voor u en onze medewerkers te waarborgen. Zo zullen onze medewerkers handschoenen dragen bij het werken en iets meer afstand houden dan doorgaans. Ook is het wellicht gemakkelijker als u telefonisch dan wel per internet bestelt. Dit kan via www.pakboli.nl of via 0181 620633.

Vooralsnog blijven wij gewoon doorwerken en proberen wij zo gastvrij mogelijk te zijn. Indien er veranderingen zijn, dan zullen wij dat hier op onze website www.PakBoli.nl en hier op deze facebookpagina melden.

Alle bovenstaande maatregelen treffen wij uit voorzorg om u en onze medewerkers een veilig verblijf bij Pak Boli te garanderen en danken u voor uw begrip. En laten wij hopen dat wij elkaar mogen begroeten zoals het altijd voorheen was.

Dank en veel gezondheid toegewenst.

Pak Boli, familie Li en alle personeelsleden.