Uncategorized

Restaurant gaat in augustus open

Lieve gasten van Pak Boli,

Sinds deze maand zijn de maatregelen die genomen zijn tegen het coronavirus weer versoepeld. Klanten vragen ons dagelijks wanneer ons restaurant en onze snackbar weer open gaan. Wij begrijpen dat u deze vragen stelt, want wij willen ook niets liever dan het restaurantgedeelte voor u openen.

Echter moeten wij de veiligheid van onze gasten en van ons personeel vooropstellen. Op dit moment hebben wij al een hoop maatregelen genomen om die veiligheid te bewaken. Het personeel houdt anderhalve meter afstand van elkaar en werkt met mondkapjes en handschoenen aan. Bovendien wast het personeel hun handen en materialen voor, tijdens en na het werken.

Voordat wij het restaurant weer volledig kunnen openen, moeten wij nog een aantal vraagstukken oplossen met oog op de veiligheid en de verantwoordelijkheid van een bezoek aan Pak Boli. Moet de ventilatie opgevoerd worden? Hoe gaan wij onze gasten hun handen laten desinfecteren bij binnenkomst? Kan de anderhalve meter maatregel worden gehandhaafd bij het buffet? Hoe gaan wij de gezonheidschecks uitvoeren? Kunnen wij onze plannen aanpassen wanneer de overheid met nieuwe regels en instructies komt? Het is een kleine greep in de enorme hoeveelheid vragen die wij moeten kunnen beantwoorden voordat wij met vertrouwen weer gasten kunnen uitnodigen.

Wij gaan ons best doen om deze vraagstukken op te lossen. Met zomervakantie in het vooruitzicht en de bijbehorende organisatorische logistiek, schatten wij in dat medio augustus de deuren weer open kunnen. Uiteraard onder de voorwaarde dat een bezoek aan het restaurant veilig is voor zowel u als ons. Een exacte datum volgt.

Tot die tijd kunt u nog steeds eten bij ons afhalen of laten bezorgen. Wij raden aan om te bestellen via onze website, zodat u veilig en contactloos kan betalen.

Blijf gezond, en hopelijk tot gauw.

Pak Boli